Den 19 januari publicerade Expressen Marcus Birros krnika:

Lrdomar? Lita aldrig p sm flickor i rullstolar, som ber dig om ngot.

Jag kommer dessutom alldeles fr enkelt avfrda alla hrjade mn frn steuropa som kriminella. Det r inte misstron i sig sjlv som r skadlig. Det r inte frdomarna och inskrnktheten som hotar oss. Det r nr dessa far-hgor besannas som vi frminskas, som vi blir rdda p riktigt, som vi lter vra erfarenheter prgla oss. Med all rtt. D r det precis som om vi inte lngre vill visa vrlden vilka varmhjrtade idioter vi r som blir lurade av smbarn i rullstolar.
Vilka sorts ryggradslsa jvlar tvingar ett barn till ngot sdant?
Hur ska vi lyckas behlla tron p vra medmnniskor?

...Skrev Marcus Birro i Expressen

Sedan twittrar Marcus Birro:
Ni vinner! Grattis Betnr och alla andra hatets lakejer! Jag lgger ner detta. Detta blir sista texten. Hej d.


Nehej du Marcus!
Fr att Betnr och alla andra hatets lakejer skulle vinna, mste de ta en rundresa genom Rumnien (grna Ungern, Serbien och ngra lnder till!), Storbritannien, Spanien, Italien och retur, se verkligheten som den r och drefter f hra deras sikter Hr kommer lite hjlp fr bedmning...

Part1
Part2
Part3
Part4
Part5
Part6

Comeback Markus! Its not your fault!